Pehea e hana ai i kahi noho waho āu e makemake ai me Forshaw o St. Louis

Nui ka huhū o nā wahi noho o waho, a he maʻalahi ke ʻike i ke kumu.ʻO ka hoʻonanea ʻana i waho he mea leʻaleʻa, ʻoi aku ka nui o ka mahina o ke kauwela a me ke kauwela ke hiki i nā hoaaloha ke ʻākoakoa no kekahi mea mai ka kuke kuke ʻana i ka cocktails napoo.Akā, maikaʻi loa lākou no ka hoʻomaha ʻana i ka ea kakahiaka me ke kīʻaha kofe.ʻO nā mea a pau o kāu moeʻuhane, nui nā mea hiki iā ʻoe ke hana e hana i kahi wahi noho waho āu e aloha ai no nā makahiki e hiki mai ana.

ʻAʻole paʻakikī ka hana ʻana i kahi noho waho.Inā he pā nui kāu a i ʻole kahi māla liʻiliʻi wale nō, me ka noʻonoʻo liʻiliʻi a me nā ʻōlelo aʻo akamai, e loaʻa iā ʻoe kahi lumi punahele hou o ka hale - ʻaʻole hoʻi ma lalo o kou hale!

Akā ma hea kahi e hoʻomaka ai?

ʻO Forshaw o St. Louis kahi hale kūʻai hoʻokahi no nā mea hoʻonaninani waho a me nā lako, mai nā patio a i nā kapuahi, nā lako, nā grills a me nā mea pono.I kēia manawa i ka lima o kāna hanauna, ua lilo ʻo Forshaw i hoʻokahi o nā hale kūʻai hale kūʻai pilikino kahiko a me nā hale kūʻai patio ma ke kalana, me kahi hoʻoilina mai ka makahiki 1871.

Ua ʻike ka ʻoihana i ka hele ʻana a me ka hele ʻana o ka hui, akā ʻo kekahi o nā mea nona ka hui i kēia manawa, ʻo Rick Forshaw Jr., ʻōlelo ʻo Rick Forshaw Jr.

"Ma mua o COVID-19, ʻo ka wahi o waho he mea ma hope wale nō.I kēia manawa, he mea koʻikoʻi ia o ka pilina kanaka.ʻO nā wahi waho i hoʻolako ʻia he ala maikaʻi loa ia e hoʻonui ai i ka leʻaleʻa o kou home no nā kau āpau - inā hana pololei, "wahi āna.

Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hana ʻana i kahi noho waho
Ma mua o kou kūʻai ʻana, e nānā i kou wahi waho - kona nui a me kona ʻano.A laila e noʻonoʻo pehea e hoʻohana ʻia ai.

"ʻO ka nānā ʻana i ka hōʻoluʻolu a pehea ʻoe e hoʻohana ai i ka hakahaka he mau nīnau aʻu e hoʻomaka mau ai i nā poʻe," wahi a Forshaw.

ʻO ia ka noʻonoʻo ʻana i nā ʻano leʻaleʻa āu e hana nui ai.

“Inā ʻoe e ʻai i nā meaʻai ma waho me kahi hui ʻewalu, e hōʻoia e loaʻa iā ʻoe kahi pākaukau nui.Inā he wahi māla liʻiliʻi kāu, e noʻonoʻo e hoʻohui i kekahi o kā mākou Polywood recycled material Adirondack noho," wahi a Forshaw.

Ke hoʻolālā nei e noho a puni kahi lua ahi e kālua ana i nā marshmallow a ʻoi aku?E hele e hōʻoluʻolu.

"Makemake ʻoe e hoʻolimalima i kahi mea ʻoluʻolu inā ʻoe e noho ana ma laila no nā manawa lōʻihi," wahi āna.

Loaʻa nā ʻano ʻano like ʻole i kēia manawa i nā lako waho, mai ke kuʻuna a hiki i kēia manawa.ʻO Wicker a me alumini nā mea paʻa paʻa i lawe ʻia e Forshaw i nā ʻano like ʻole, nā kala a me nā ʻano.Hoʻopiʻi nā hoʻolālā teak maʻemaʻe a me nā hybrid teak i nā mea kūʻai noʻonoʻo mau.

"Hiki iā mākou ke kōkua i nā mea kūʻai aku e hui pū i nā ʻāpana, a hana i kahi hiʻohiʻona eclectic," wahi a Forshaw.

Wahi a Forshaw, ʻo kahi hiʻohiʻona ʻē aʻe o kahi lumi noho waho i hoʻolālā maikaʻi ʻia e pili ana i nā mea hoʻoheheʻe mushroom patio, kahi lua ahi a i ʻole kahi ahi ahi a i ʻole kahi wahie kū hoʻokahi i waho, kahi e hiki ai iā Forshaw ke hana i ke kūkulu ʻana.

"Hoʻololi nui nā mea hoʻomehana a i ʻole nā ​​kapuahi i ka lōʻihi o ke kau e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohana i kāu wahi waho," wahi a Forshaw.“He kumu ia no ka lealea.Marshmallows, s'mores, koko wela - he leʻaleʻa leʻaleʻa.

ʻO nā mea ʻē aʻe e pono ai i waho e loaʻa nā pale Sunbrella a me nā umbrellas patio, me ka umbrella cantilevered e hili ana e hāʻawi i ka malu i makemake nui ʻia i ka lā a pau, a me nā grills waho.ʻOi aku ka waiwai o Forshaw ma mua o 100 grills akā hiki ke kūkulu i nā kīhini maʻamau o waho me ka refrigeration, griddles, sinks, ice makers and more.

"Inā loaʻa iā ʻoe kahi wahi maikaʻi no ka ʻai ʻana me nā lako o waho a me ka leʻaleʻa, maikaʻi wale nō ka loaʻa ʻana o nā poʻe," wahi āna."He mea kōkua maoli ia e hoʻokumu i kahi manaʻo no kāu mea e hana nei, a ʻoi aku ka pili."

 

 


Ka manawa hoʻouna: Mar-05-2022