Kūʻai Lako Hoʻomanaʻo 2022: 42 Kūʻai i kēia hopena pule

ʻO ka lā hoʻomanaʻo ka hopena pule i piha i ka holo, a me ka mea e hele mai ana i nā makana kupaianaha ma nā mea āpau mai nā moena a hiki i ka hale patio. ʻO kēia kekahi o nā manawa maikaʻi loa o ka makahiki e kūʻai ai i nā lako, ʻoiai ke hāʻawi nei nā hōʻailona e like me West Elm, Burrow a me Allform i nā uku nui. ʻOiai ke holo nei ka nui o kēia mau hoʻolaha no kekahi mau lā, ke hoʻomaka nei kekahi o nā mea hoʻolaʻa hale hoʻomanaʻo maikaʻi loa.
E holo, mai hele wāwae, e hoʻomaka i ke kūʻai. ʻOiai e holo ana ka hapa nui o kēia mau mea kūʻai aku a hiki i Mei 30 (a i kekahi mau manawa Mei 31), pono e hoʻomaka i ka heluhelu ʻana i kāu mau punaewele punahele. hoʻopaneʻe ka hoʻouna ʻana. Ma ʻaneʻi, e nānā i nā hale kūʻai hale maikaʻi loa āu e kūʻai ai i kēia manawa.
ʻO Ashley Furniture: ʻO kā Ashley Furniture's Memorial Day kūʻai aku i nā makana hoʻowalewale i nā kaukani papaʻaina, nā lole lole, a me nā sofas (ma waena o nā mea ʻē aʻe).
I loko o ka Weather: Code MEMORIALDAY e loaʻa iā ʻoe he 20% o kāu kūʻai a me ka hoʻouna manuahi ʻana ma nā kauoha ma luna o $1,500 ma Inside Weather.
Wayfair: ʻO ke kūʻai aku ʻana o ka lā hoʻomanaʻo ʻo Wayfair e loaʻa ana nā ʻoki kumu kūʻai nui ma nā lako, me ka 60% o nā noho lumi lumi a me nā lako lumi moe, e hoʻomaka ana ma $99 wale nō.
Burrow: E hoʻohana i ke code MDS22 e piʻi i $1,000 mai kāu kauoha mai Burrow, ma muli o ka nui o kāu hoʻolilo.
Overstock: E mālama i ka 70% o nā tausani o nā mea i loko o kēlā me kēia lumi o kou home me ka hoʻouna manuahi ʻana i ka wā o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lā hoʻomanaʻo o Overstock.
Floyd: Mālama i ka 15% o ka pūnaewele puni honua me ke code SUNNYDAYS22. ʻAʻole loaʻa nā mea aloha i nā mea kūʻai aku i kēia manawa ma ke kūʻai ʻana, e hana ana kēia kūʻai ʻana i ka lā hoʻomanaʻo he hanana hiki ʻole ke poina.
Castlery: No ka hoʻohanohano ʻana i ka lā hoʻomanaʻo, hāʻawi ʻo Castlery i $1,200 a ʻoi aku paha ma nā kūʻai ʻana o $100, $2,500 a ʻoi aku paha ma nā kūʻai ʻana o $250, a me $4,500 a ʻoi aku paha ma nā kūʻai ʻana o $550.
Pottery Barn: Ke ʻimi nei ʻoe i kumu e hoʻonui ai i ka manawa ma waho?
Raymour & Flanigan: E poʻo i Raymour & Flanigan a hiki iā ʻoe ke mālama i ka 35% ma nā lako hale a me waho.
Neighbors: E kiʻi i $200 o nā kauoha ma luna o $2,000 a me $400 o nā kauoha ma luna o $4,000 ma kēia brand lako waho me ke code MEMORIAL22.
Manaʻo: No ka hoʻomaka ʻana i ke kauwela ma ke ʻano, ke ʻoki nei ʻo Target i ka 40% o nā ʻoki koho a me nā lako waho, me kēia noho hua manu.
SunHaven: Inā ʻoe i ka mākeke no nā lako waho maikaʻi loa, hāʻawi ʻo SunHaven i 20% o nā mea āpau me ka code MEMORIAL20.
Apt2B: Ma waena o kēia manawa a me Mei 31, hāʻawi ʻo Apt2B i 15% mai kāna pūnaewele holoʻokoʻa, me 20% o ka huina o ke kumu kūʻai o $2,999 a ʻoi aku a me 25% o nā kauoha o $3,999 a ʻoi aku.
Ma waho: Ke hāʻawi nei ka brand lako waho i $200 o nā kauoha o $5,900 a ʻoi aku paha, $400 o nā kauoha o $7,900 a ʻoi aku, a me $1,000 o nā kauoha o $9,900 a i ʻole me ke code MEMDAY22.
Edloe Finch: E hāʻawi ʻo Code MDAY10 iā ʻoe i 10% o ka hoʻemi ʻana i ka pūnaewele, a hāʻawi ka code MDAY12 iā ʻoe i 12% o nā kauoha o $1,000 a ʻoi aku.
ʻO Jonathan Adler: No ka hoʻohanohano ʻana i ka hopena pule hoʻomaha, hāʻawi ka mea hoʻolālā minimalist i 20% o nā mea āpau (me ka markdowns) me ke code SUMMER.
Lunahoomalu: E poʻo i kahi hale kūʻai uila kahiko kahi e hiki ai iā ʻoe ke mālama a hiki i 50% ma nā lako koho e hoʻomaka ana i ka lā Hoʻomanaʻo.
West Elm: Me ka 70% o nā lako o waho, nā moena, a me nā mea pono hale ʻaina, ʻaʻohe hemahema o West Elm's Warehouse Sale i kēia hopena pule Hoʻomanaʻo.
Anthropologie: Ke hāʻawi nei kēia hale kūʻai bohemian i 30% o nā lako a me nā mea hoʻonaninani, a me kahi 40% o nā mea kūikawā (me nā papa, nā pākaukau, a me nā mea hou aku).
Rejuvenation: Mālama i ka 70% ma nā huahana Rejuvenation koho a loaʻa ka hoʻouna manuahi ma kāu kauoha me ke code FREESHIP.
Perigold: Hāʻawi ka e-tailer's Summer Refresh Event i kahi 20% hou aku o nā papaʻaina kope a me nā laka, ma waena o nā mea maikaʻi ʻē aʻe.
Lowe's: E mālama i ka lumi moe, lumi noho, a me nā lako hale keʻena i ka wā o Lowe's Memorial Day Furniture Sale.
Herman Miller: Pono e hoʻomaikaʻi i kou noho keʻena a i ʻole kou pākaukau? Mālama i 15% a hauʻoli i ka hoʻouna manuahi ʻana mai kēia hōʻailona hōʻailona a hiki i ka lā Hoʻomanaʻo.
Crate & Barrel: He nui nā makana nui o kēia hale kūʻai hale kūʻai ma ka hopena pule o ka lā hoʻomanaʻo: 10% o nā mea āpau a hiki i ka 20% o nā lako waho a koho i nā mea hoʻonaninani.
Urban Outfitters: Hāʻawi ka hale kūʻai bohemian i ka 50% o ka hoʻonaninani hale i kāna kūʻai kickoff kauwela.
No nā makana hou aku o ka lā hoʻomanaʻo, e hele i kā mākou ʻaoʻao Memorial Day Weekend Coupons e ʻike i nā makana nui mai kekahi o kā mākou mea kūʻai punahele punahele.

IMG_5095


Ka manawa hoʻouna: Mei-30-2022