ʻO kēia mau noho hua hua waho ke koho maikaʻi loa i kou manawa hoʻomaha

I ka hana ʻana i kahi wahi waho nani e hauʻoli ai ʻoe a me kāu poʻe aloha, ʻo ia ka ambiance e hoʻololi maoli.Me kahi ʻāpana maʻalahi a i ʻole nā ​​​​mea hoʻohana, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka mea i noho mua i kahi pā hale maikaʻi i loko o kahi oasis hoʻomaha.ʻO nā noho hua waho kahi ʻāpana patio nui e hiki ke hana pēlā.

Hiki mai nā noho hua manu waho i nā ʻano like ʻole, ka nui, a me nā ʻano i hiki iā ʻoe ke koho i kahi kūpono i kou kua a me kou ʻano maikaʻi loa.ʻO ka Rattan, ka lāʻau, a me ka wicker kekahi mau mea i loaʻa, a hele mai ka noho i nā ʻano oval, daimana, a me nā waimaka.Eia kekahi, hiki ke hoʻohana ʻia nā noho hua i loko o ka hale.

Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi noho e kau ana a i ʻole kekahi me kahi kū, ʻo kēia mau noho hua manu i aloha ʻia e nā mea kūʻai aku he mau koho no kēlā me kēia ʻano makemake.

Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi noho me kahi paʻi hou-meets-rustic, mai nānā ʻoe ma mua o Patio Wicker Hanging Chair.ʻO kona ʻano pōʻai, ʻoluʻolu ʻoluʻolu, a me nā mea rattan e lilo ia i wahi hoʻomaha liʻiliʻi maikaʻi loa ke makemake ʻoe i kahi manawa e hoʻopau i ke kaumaha.Hiki mai ka noho rattan me kahi cushion a me ke kū, kahi maʻalahi e hui.Hiki iā ʻoe ke manaʻoʻiʻo e haʻalele i kēia noho ma waho e hoʻomaikaʻi i kona ʻano ʻano wicker resin a me ke kila kila.

E hana i ka manaʻo o kahi hoʻomaha hoʻomaha ma kou kua me kēia noho hua.ʻO kāna hoʻolālā pāʻani a me nā cushions keʻokeʻo ʻoluʻolu e lilo ia i mea punahele malihini.Me kona wiliwili lima i ulana ʻia i nā wā a pau a me ke kila paʻa, e mau ana kēia noho i ka ua a me ka ʻālohilohi.Ua ʻōlelo kekahi mea kūʻai ʻoluʻolu he "maʻalahi ke hoʻokomo" a "hoʻohui nui i ko lākou wahi noho waho."Hana ʻia hoʻi i kahi ʻōlelo hoʻolaha i loko.

ʻAʻole i kēlā me kēia lā hiki iā ʻoe ke hele i kahi hoʻomaha i ka tropics.ʻO ka mea pōmaikaʻi, hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi ʻāpana o ke ola mokupuni ma ka home me ka Hanging Rattan Chair.No ka mea, hana ʻia me ka rattan ʻoi aku ka maikaʻi o ka lima, ua manaʻo ʻia kēia noho e mālama ʻia i loko o ka hale a i ʻole ma kahi me ka liʻiliʻi o ka wai a me ka haʻahaʻa.ʻAʻole hele mai me nā cushions, no laila e noʻonoʻo a hana i kahi hiʻohiʻona āu e aloha ai me kāu mau uluna ponoʻī.

Ua hoʻolālā ʻia kēia noho Hammock e kūpono i ke kino o ke kanaka e hōʻemi i ka luhi ʻoiai e ʻoluʻolu ana no ka hiamoe ʻana i kekahi manawa.ʻAʻole wale ka hoʻolālā lima lima o kēia noho hua manu e hōʻike i nā vibes hoʻomaha, akā hiki ke hoʻohana ʻia ke ʻano like me ka pūnaewele no nā kukui kaula, e like me ka ʻōlelo a kekahi mea loiloi.“He noho hua manu maikaʻi no kaʻu kaikamahine e lilo i wahi heluhelu heluhelu ahiahi ma ka pā.Hoʻopili mākou i nā kukui fairy ma ia mea no kahi manaʻo ambiance / kukui puke. "No ka ʻoluʻolu hou, hele mai kēia noho me nā lako pono a pau e hiki ai iā ʻoe ke kau ʻia mai ke kaupaku a i ʻole ke kū i hoʻokomo ʻia.

No ka poʻe makemake i nā lako o kēia wā, e noʻonoʻo i kēia ʻO Christopher Knight Wicker Lounge Chair.ʻO ke ʻano waimaka he mea nānā maka, akā hāʻawi ka mea wicker brown iā ia i ka hoʻopiʻi manawa ʻole āu e aloha ai no nā makahiki.

Hele mai ka noho hua manu me nā cushions mānoanoa, fluffy i ʻoluʻolu loa akā hiki ke kūpaʻa i ka wā."Loaʻa iaʻu nā mahalo he nui mai nā hoaaloha ke hele mai lākou, a makemake nā mea a pau e noho i loko, me kaʻu pōpoki," wahi a kekahi mea kūʻai.

No ka pale ʻana i kou ʻili mai nā kukuna UV pōʻino, e noʻonoʻo i kēia Hanging Egg Chair na Barton.ʻO ke kiʻi o ka noho ka mea e hoʻolako i kahi pale ma waena o ʻoe a me ka lā.Eia kekahi, hana ʻia ka canopy me ka polyester pale UV, hāʻawi iā ʻoe i ka pale ʻoi aku i ka lā.Hele mai ka noho me nā cushions plush, i loaʻa i ka uliuli a ʻeleʻele paha, a ua hana ʻia me ka wicker paʻa a me ke kiʻi kila.

Inā makemake ʻoe e hiki ke puliki me kāu poʻe aloha, ʻo ka Two Person Laminated Spruce Swing na Byer o Maine he koho maikaʻi loa.Hana ʻia me ka lāʻau spruce weatherproof, lōʻihi kēia noho a loaʻa ke ʻano cylindrical a me ke kū e hāʻawi iā ia i kahi hoʻopiʻi kūʻokoʻa hou.Hana ʻia nā cushions me Agora mai Tuvatextil, he lole acrylic i hoʻoluʻu ʻia i ka hoʻonā kiʻekiʻe i hiki ke pale aku i ka ʻeleʻele, kū i ka wā, a me ka pale UV.


Ka manawa hoʻouna: Dec-31-2021